logotype
Engleski i vrtic za decu Vrabac 1
Kursevi stranih jezika za odrasle Vrabac
Engleski i vrtic za decu Vrabac 3
Engleski i vrtic za decu Vrabac 4
Engleski i vrtic za decu Vrabac 5
Engleski i vrtic za decu Vrabac 6
Engleski i vrtic za decu Vrabac 7
Engleski i vrtic za decu Vrabac 8
Engleski i vrtic za decu Vrabac 9
Engleski i vrtic za decu Vrabac 10
Engleski i vrtic za decu Vrabac 11
Engleski i vrtic za decu Vrabac 12

Telefon:+381603600344 email:office@vrabac.rs Adresa:Kralja Petra I 23, 34000 Kragujevac (Centrotekstil 2. sprat)

Летњи курс енглеског за младе

Kancelarija za mlade Kragujevca u saradnji sa školom stranih jezika «Vrabac» danas je otpočela letnji kurs poslovnog engleskog jezika za mlade, članove studentskih i drugih udruženja mladih sa teritorije grada. Ukupno 20 polaznika imaće priliku da usavrši svoje znanje engleskog tokom dvonedeljnog ubrzanog kursa posebno kreiranog i prilagođenog potrebama mladih ljudi. Danas je obavljeno testiranje nivoa znanja engleskog jezika zainteresovanih kandidata, nakon čega će biti odabrani polaznici koji će besplatno pohađati kurs do 17. avgusta.

Izuzetno je važno poznavanje poslovnog engleskog jezika pre svega za mlade koji su u okviru svojih udruženja i organizacija zaduženi za pisanje projekata, koji će kasnije uticati na grad i dovesti puno stranaca u grad, kao što je to bio slučaj u mesecu julu. Najbitnije da su mladi prepoznali ovu saradnju sa školom «Vrabac» kao jednu izuzetno dobru aktivnost koja im može koristiti da usavrše svoja znanja i veštine - kaže Nataša Jovanović Nakić, koordinator Kancelarije za mlade.

Kancelarija za mlade će i u narednom periodu nastojati da obezbedi besplatne obuke za mlade koji žele da unaprede svoja neformalna znanja i veštite.