Montesori vrtić - škola stranih jezika
 +381603600344    office@vrabac.rs      

Aktuelno

Klub za roditelje

U okviru kluba za roditelje funkioniše savetovalište sa ciljem da pomogne roditeljima u privazileženju vaspitnih i drugih problema i nedoumica koji se javljaju u roditeljstvu. U koviru ovog programa jedan deo je namenjen je i deci. Pegadog Maja Marković je zadužena za pomoć roditeljima a psiholog Mirjana Milčić i defektolog Tanja Žegarac za rad se decom.
Opširnije

Akreditovana tribina "Posmatranje deteta"

Predškolska ustanova "Vrabac" iz Kragujevca u saradnji sa Centrom za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Kragujevac,, organizuje međunarodni akreditovani stručni skup (tribinu), pod nazivom "Posmatranje deteta, jedan od najvažnijih zadataka Montesori pedagogije".
Opširnije

Upis za kurseve engleskog jezka

U toku je upis na kurseve engleskog jezika
Opširnije

Upis u predškolsku ustanovu

U toku je upis u Predškolsku ustanovu Vrabac
Opširnije

Erazmus + projekat "Naš put do znanja" - Norveška

U okviru Erazmus + projekta "Naš put do znanja" stručni tim naše predškolske ustanove boravio je u poseti vrtiću Montesori Bambini u Hamaru u Norveškoj.
Opširnije

Naš put do znanja

U okviru projekta "Naš put do znanja" koji se finansira u okviru Erazmus + programa Evropske unije članivi tima Vrabac boravili su u Italiji na obuci za primenu Montessori pedagoije u učenju engleskog jezika.
Opširnije

Erazmus + projekat "Naš put do znanja"

U okviru Erazmus + projekta "Naš put do znanja" organizovali smo tematsku radionicu za decu i roditelje.
Opširnije

18. kongres "Dečja prava asocijacije Montesori Evrope"- Hag, Holandija

Od 3. do 5. novembra 2017. u Hagu u Holandiji, održan je 18. međunarodni kongres pod nazivom "Dečja prava asocijacije Montesori Evrope". Našu predškolsku ustanovu predstavila je naša vaspitačica Violeta Raičević radionicom "Dečja prava i bajke". Ponosni smo na našu Vrabicu.
Opširnije

Kralja Petra prvog 23, II sprat
34000 Kragujevac (Pešačka zona)
+381 60 3600344; +381 60 3600345;

Od ponedeljka do petka od 07:30 to 16:30