logotype
Engleski i vrtic za decu Vrabac 1
Kursevi stranih jezika za odrasle Vrabac
Engleski i vrtic za decu Vrabac 3
Engleski i vrtic za decu Vrabac 4
Engleski i vrtic za decu Vrabac 5
Engleski i vrtic za decu Vrabac 6
Engleski i vrtic za decu Vrabac 7
Engleski i vrtic za decu Vrabac 8
Engleski i vrtic za decu Vrabac 9
Engleski i vrtic za decu Vrabac 10
Engleski i vrtic za decu Vrabac 11
Engleski i vrtic za decu Vrabac 12

Telefon:+381603600344 email:office@vrabac.rs Adresa:Kralja Petra I 23, 34000 Kragujevac (Centrotekstil 2. sprat)

Zašto učiti francuski jezik?

Zašto učiti francuski jezik?

kursevi francuskog za sve nivoe

Francuski jezik pripada grupi romanskih jezika i maternji je jezik za 110 miliona ljudi širim sveta, dok se njime služi još 390 miliona pripadnika ljudske populacije. To je službeni jezik u 28 zemalja, dok se može čuti u čak 57 zemalja širom sveta.

Da li ste znali da je francuski jezik zvanični jezik EU, kao i mnogih međunarodnih organizacija? To je treći najrasprostranjenji jezik u Evropi (posle engleskog i nemačkog). Dok je početkom XX veka, francuski bio jezik diplomatije, kolonijalnih sila i „visokog društva“, danas se ovom jeziku pripisuju titule jezika ljubavi, mode i kulture.

Takođe, poznavanjem ovog svetskog jezika, otvaraju vam se mnoge mogućnosti širom Srbije i sveta. Možete postati jedan od stipendista francuske vlade i mnogih programa međunarodne razmene studenata, možete raditi u francuskim kompanijama zastupljenim u Srbiji, oprobati se u turizmu, ili pak otkrivati šarenilo bogate francuske kulture, umetnosti, istorije i geografije, otputovati u grad ljubavi i neposredno upoznati raznolikosti zemlje umetnosti, sira i vina.

Ako ste radoznali, volite da putujete i da učite, ako volite život, umetnost (muziku, film, književnost), ne propustite uzbudljivo putovanje na koje vas vodimo kroz ovaj kurs francuskog jezika i kulture.

Ocekujemo vas u martu,

Tim škole stranih jezika „Vrabac“